top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

2010 gået, 2011 bliver endnu mere spændende !!!


Efter Afrika, er det kort hjem til DK. Herefter går turen til Mexico, USA/Canada. I USA er det planen jeg vil leje bil i LA, kører til Miami, en kort badeferie på Bahamas, retur til Miami og kørsel til New York. På vejen mellem LA og NY vil jeg besøge High School’s og College’s i de enkelte starter. Hvis alt går efter planen, tager jeg bilen og kører retur til LA fra New York. Her er skolerne slut, men “Soccer Camp’s” er startet, så jeg napper et par af dem på vejen mod LA. I LA, KAN turen gå retur til DK for senere at gå til Syd Amerika, ELLER direkte mod Syd Amerika.. det må tiden vise.. På vejen kunne det være jeg tog lidt tid på Cuba, Jamaica og Aruba. Hvem ved.  !!!.

Syd Amerika. Planen er at jeg her skal besøge Columbia, Brasilien, Peru, Paraguay, Uruguay, Chile og Argentina. Igen Planen !!! som kan ændres !! Men 2011 skulle gerne byde på Afrika, USA, Syd Amerika og Asien/Australien, hvis jeg da ikke bliver træt af at rejse.

Godt Nytår herfra !!!!. Måske vi ses i 2011. (hvis du er i udlandet et sted, for hjemme i DK, kommer jeg ikke til at være særligt meget.. beklager !!)

Recent Posts

See All

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

bottom of page