top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

2010 gået, 2011 bliver endnu mere spændende !!!


GODT NYTÅR herfra. 2010 bød på en masse gode, spændende oplevelser i UEFA området, men nu starter den “rigtige rejse”, den del jeg har glædet mig mest til. Både på det personlige, og på det sportslige plan. Jeg så jo ikke rigtigt noget i Europa, som vi ikke selv kunne finde på at udsætte vores spillere for i DK, så jeg forventer virkelig at det sker på denne del af turen. 2011, ja her kommer der virkelig til at ske ting og sager. Her skal jeg rigtigt udenfor landets grænser. Planen, og den er jo rimelig flexibel, er at jeg, sammen med Lene, tager til Egypten midt i Januar. Her starter vi med en uges “badeferie”, og når hun så tager retur til DK, ja så tage jeg til Alexandria, Cairo og muligvis Aswan/Luxor for at se på lidt bold. Herfra går turen så til Tanzania hvor jeg skal møde Jan B Poulsen. Planen er jeg skal være der i 10 dages tid (skal jo liiige en tur ud til Zanzibar, fødested for Freddie Mercury (Queen), og et sted der bare skal opleves nu da jeg er i nabolaget). Ser lidt lækkert ud på de fotos man kan se på nettet. Se her Herefter står den på SydAfrika. Her skal jeg lidt rundt, startende i Durban, Cape Town, Johannesburg, og hvor der ellers er “gode fodboldmiljøer”. Jeg ville enormt gerne besøge nogle af de “Football For Hope Centre” som FIFA lavede i forbindelse med VM 2010, og et par af de “townships” hvor man spiller “fodbold med hjertet”. Planen er at jeg er i ZA ca 3-4 uger. Herefter går turen igen nord på til Cameroun, Nigeria, Ghana, Elfenbenskysten, Senegal og muligvis Algeriet for igen at besøget et JMG akaemi. Så 2011 skulle gerne blive super spændende.

Efter Afrika, er det kort hjem til DK. Herefter går turen til Mexico, USA/Canada. I USA er det planen jeg vil leje bil i LA, kører til Miami, en kort badeferie på Bahamas, retur til Miami og kørsel til New York. På vejen mellem LA og NY vil jeg besøge High School’s og College’s i de enkelte starter. Hvis alt går efter planen, tager jeg bilen og kører retur til LA fra New York. Her er skolerne slut, men “Soccer Camp’s” er startet, så jeg napper et par af dem på vejen mod LA. I LA, KAN turen gå retur til DK for senere at gå til Syd Amerika, ELLER direkte mod Syd Amerika.. det må tiden vise.. På vejen kunne det være jeg tog lidt tid på Cuba, Jamaica og Aruba. Hvem ved.  !!!.

Syd Amerika. Planen er at jeg her skal besøge Columbia, Brasilien, Peru, Paraguay, Uruguay, Chile og Argentina. Igen Planen !!! som kan ændres !! Men 2011 skulle gerne byde på Afrika, USA, Syd Amerika og Asien/Australien, hvis jeg da ikke bliver træt af at rejse.

Godt Nytår herfra !!!!. Måske vi ses i 2011. (hvis du er i udlandet et sted, for hjemme i DK, kommer jeg ikke til at være særligt meget.. beklager !!)

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page