top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Besøg hos akademiet i Chelsea FC


Lidt for sent op….som altid havde jeg svært ved at gå i seng og som altid svært ved at komme ud af dynen. 5 timers søvn og så stresset fra morgenstunden. Ikk godt !!

Løb ned til nærmeste metro, køb af billet til cobham – 11,6 £ for en retur. Cobham –  Her ligger Chelsea anlæg. Et par skift i metro og jeg var på waterloo hvor jeg skulle have toget kl 10:00. Ankom til stationen kl 09:58 men nåede lige ind ad døren inden afgang. Puha. Endnu et skift undervejs og jeg var fremme. 1.5 time tog det.

Besøg hos Chelsea akademi. Vel ankommet til cobham, var der ca 5 min gang fra stationen. Faktisk kunne man se selve anlægget da jeg stod af men man skal jo gennem porten. Det er som et andet fort knox på nogle af disse anlæg. Man skal skrives ind og have kort blot for at få lov til at se fodbold. Anlægget er som man kan se på foto nedenfor, ganske stort. På størrelse med Ballerup stadion dog er banerne nogle bedre. Jeg ville personligt nyde at træne på baner som disse. det er som kunstbaner blot med rigtigt græs. damn. Til venstre er PRO afdelingen, højre akademiet, og så de resterende baner nederst. Jeg så her bristol City og deres u9 & 10 og en del andre kampe. Chelsea spillede tillige mod Watford og deres u15/13/12/11 Specielt Chelsea’s U13 var en fornøjelse. Tror faktisk Chelsea vandt alle kampene uden at være sikker da jeg gik rundt mellem kampene. Gode tekniske spillere der spillede possesion bold. Svært ikke at være en smule imponeret over dette høje tekniske niveau hos alle spillere. Så tillige lidt hyggetræning for de spillere der ikke var i kamp. Turen tilbage til London gik rimeligt, dog kom jeg 5 min for sent til toget og skulle derfor vente 55 på næste afgang. Man skal dog om noget holde tungen lige i munden når man bevæger sig rundt under London. Deres SUBWAY er helt vild stor og et forkert valg af tog, og man ender i den anden ende af byen.. Imorgen står den så på tur til Bristol, hvor jeg skal bo i ndtil onsdag. Tirsdag har jeg en aftale med Bristol City. Flere fotos fra akademiet kan ses HER


Comments


bottom of page