top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Besøg hos akademiet i Everton FC


Så kom dagen hvor jeg skulle “hjem igen”. Har jo været hos Everton FC flere gange, og det var lidt som at “komme hjem”. Finch Farm som Everton’s træningsanlæg hedder, er et anlæg med ALLE faciliteterne. Næsten helt nyt, åbnede for små 2 år siden. Hvis man ikke som spiller kan preforme under disse betingelser, ja så skal man nok finde en anden sport, for der mangler INTET.. Se deres hjemmeside for HER


Everton har, modsat Liverpool FC, valgt at PRO og resten af klubben, skal træne på samme anlæg, er man pro, går man til højre når man kommer ind ad døren, er man ikke, går man til venstre.. så er det blot et spørgsmål, og et mål for alle unge spillere, på et eller andet tidspunkt, at gå til højre når man kommer ind.. Efter man selvfølgelig har fået invitation til dette efter at have gjort det godt. Personlig syntes jeg det er måden at gøre tingene på. Anlægget har iøvrigt kostet den nette sum af. 140 Millioner.


Jeg havde hos Everton et møde med Daniel Philpott som er “Head of national/international Recruitment” eller med andre ord, Chef for alle scouts som Everton har tilsluttet. Og det er ikke så lidt. På den anden side af 20, mange af disse i UK. Efter en ‘hyggesnak’ med Danny, og lidt tid på træningsbanen, gik turen igen retur.

Comments


bottom of page