top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Samlede stats på denne globale rejse…..


COMPLETE-Travel-Map-GFT

Nu har jeg lavet lidt stats over hvem, hvor, og hvad jeg har besøgt på denne tur rundt på kloden. Jeg har fløjet ca 187.830 km, og omkring 150 gange, som man osse kan se på det foto der er her på siden. Dette svarer til knap 4,7 gange rundt om ækvator. (som er ca 40.075 km) Jeg har krydset selv samme ækvator hele 8 gange på turen. Jeg har besøgt 61 forskellige lufthavne, dog flere af dem mere end en gang. Jeg vil skyde på jeg har besøgt mere end 200 byer, da jeg jo osse har kørt en hel del i bil, vel ca 25.000 km. Man kan ikke på ovenstående foto se det jeg har kørt, men kun de flyveture jeg har taget. De flesteaf de byer jeg har besøgt er i USA og europa. For dem der var med fra starten for knap 3 år siden, kan i vel huske at jeg kørte ca 8000 km i Europa alene. Se et foto af Europaturen her. Jeg har på turen besøgt hele 26 lande på 6 kontinenter, og har været på besøg i næsten 100 klubber, forbund og skoler. Så man kan vel godt sige at jeg har været lidt rundt på kloden, og set lidt træning undervejs. Jeg har jo tillige været turist undervejs, hvilket bestemt heller ikke har været tosset. Jeg har indtalt ca 450 timers dokumentation undervejs, og taget ca 60.000 fotos, og en hel del video. Dette skriv, gør at min blog nu er oppe på 111 gange jeg har prøvet at beskrive livet ude i verden for dem der har fulgt med. Bloggen er læst 50.470 gange, og Aug 2012 var bedst besøgt med 5.268 besøg, hvoraf en dag stod for 1.248. Så der er da nogle der har fulgt med, og mange tak for det.

Nu må tiden vise hvad fremtiden bringer af spændende udfordringer, men mon ikke det foregår et eller andet sted ude i verden… !!!

God sommer til Jer alle. Håber I, som Jeg, nyder den danske sommer, og specielt de lange sommer aftener, for tro mig, det er der ingen steder i verden der har, og det er noget man helt sikkert savner når man, som Jeg, tager rundt og ser verdenen.

Skulle der komme klarhed omkring fremtiden, og hvor det i så fald bliver, skal jeg nok her på siden, holde Jer alle opdateret.

Indtil da… GOD SOMMER !!!!

Global Football Training, ved Kenn Schmidt

Recent Posts

See All

Læs den seneste artikel om projektet.

Så har Kenneth Steel igen været igang med tasterne. Her er hvad han har fået ud af blog, og snak med mig omkring nogle af de mange ting jeg har set undervejs på denne globale rejse. Læs den seneste ar

댓글


bottom of page