top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Standard Liege – De Académie Robert Louis-Drefyus


Selve anlægget hos St liege er bygget sammen så man har både ungdom og senior på et anlæg. Se deres hjemmeside omkring akademiet her, hvor man kan få et rigtigt godt billede af selve anlægget. Tag den virtuelle tour HER. De forstår virkelig at vise det frem, og bruge nettets mange muligheder, hvor man desværre hos alt for mange andre klubber, er meget “hemmelige”. Det er jo ikke ligefrem “rocket science” man har med at gøre.


De skriver følgende på deres hjemmeside : “Belgiske fodboldklub’s fyrtårn og den europæiske klub, Standard Liege, 10 gange belgiske mestre, har længe været klar over, at en stærk klub baseret på en politik for uddannelse til at undervise deres unge spillere, er værdierne i en stor fodboldklub og sikre dens bæredygtighed”.

Gunter har selv spillet på holdet hos St Liege og kender derfor en del til deres historie. En kort rundvisning og lidt snak mé et par af trænerne. Samme tid som jeg var der, var en samlet gruppe fra Uefa osse på besøg. De havde en arbejdsgruppe der skulle se på hvorledes man havde valgt at gøre tingene i Belgien.

Recent Posts

See All

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

bottom of page