top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Starten på endnu en tur er lige om hjørnet.


Torsdag morgen starter turen igen. Som tidligere skrevet her på bloggen, er jeg hjemme på et kort stop. Jeg havde brug for lige at koble af i hjemlige omgivelser, men er nu ved at gøre mig klar på endnu en tur. Denne tur vil kun.. vare på ca 3 mdr. Planen er at jeg Torsdag morgen flyver tilbage til New York, har et kort stop på 4 timer, inden jeg flyver videre ned til Miami. Her har jeg lejet en bil i 5 dage, har planlagt en tur tilbage til Orlando, hvor jeg skal mødes med UCF og CFK, som jeg jo tidligere har besøgt. Herefter er det retur til Miami, for den 15 Maj, at flyve til Lima i Peru. Her møder jeg min kære bror Jack, og så starter turen for alvor. 2 ugers tid i Peru med fodbold besøg og en masse oplevelser står på programmet. Herefter tager jeg videre til Columbia i et par uger, inden jeg tager til Mexico i 2 uger. Fra Mexico bliver det nok en flyvetur til USA, for derfra at flyve til Jamiaca og være der et par uger. På Jamaica er der planer om at være med omkring specielt deres løbe programmer. Der er planlagt møde med deres landstræner for deres olympiske program, så det bliver med sikkerhed ikke kedeligt. Vel retur i USA, skal jeg besøge min gamle ven Jonathan som bor med sin familie i LA, og der er planlagt besøg hos LA Galaxy. Den 24 Juli kommer min Far over til LA, og så er det planen at vi lejer et mobile-home og kører fra LA til San Francisco, videre gennem Gran Canyon til Las Vegas og retur til LA. Herfra går turen NOK retur til DK, men det er på ingen måde sikkert. Skulle jeg tage retur med min Far, er jeg hjemme i DK midt i August. Men nu må vi se hvad tiden bringer. Følg med i turen her på bloggen.

GOD sommer til alle her i DK. Kenn

Comments


bottom of page