top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Strandet i DK ugen ud desværre.

Da klubberne i Europa desværre ikke melder tilbage som forventet, har jeg bestemt mig for at blive hjemme hen over weekenden. Næste uge starter med besøg i klubber i Belgien som ER på plads. Så afgangen fra DK er udskudt til søndag eftermiddag. Så den tidligere rute holder desværre ikke helt, men nu må vi se hvorledes denne del af turen forløber. Jeg har jo en rimelig indsigt i hvorledes man træner i Europa så det er jo ikk fordi der er så meget at lære der. Klubbesøgene i Europa skal osse mest ses som en intro til turen. Jeg håber jo stadig på at de store kendte klubber kan være med til at åbne nogle døre længere fremme på turen. Har svært ved at tro at jeg ikk kommer ind i Afrika når jeg forhåbenligt har klubber som Liverpool , Ajax , Barca og Milan på mit cv og reference liste. Så klubberne i europa er vigtige for resten af turen.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page