top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Turen fortsætter. !!! CAF – Det Afrikanske kontinent.


Så sker der endelig lidt igen. Mandag den 17. Jan kl 11:15 tager jeg afsted mod CAF området som er afrikanske svar på UEFA. Jeg starter som skrevet tidligere, med at tage til Egypten, Cairo. Desværre blev Lene og min tur ikke til noget, da Lene havde svært ved at få det hele til at hænge sammen, og jeg ikke fik booket billetter tids nok. En skam, havde ellers glædet mig til turen. Jeg har en forventning om at jeg skal være en uge i Cairo og besøge 2-3 akademier. Bl.a JMG har et akademi sammen med Arsenal, og barcelona er tillige tilsluttet et i Cairo området som jeg prøver at få adgang til. Om det lykkes kan kun tiden vise. Herefter er det mod nord til Alexandria, hvor jeg tillige skal besøge et par akademier inden turen igen går mod syd til Tanzania. I Tanzania skal jeg besøge Jan B Poulsen som PT er inde omkring deres A-landshold og U21. Et ophold jeg virkelig ser frem til.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page