top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

USA tur – Udsat til foråret næste år.


Så kom dommen fra lægerne. INGEN længere rejse før næste år. Beklager !!!!!!

Jeg må jo lytte til de gode folk på Herlev/Glostrup/Riget, så jeg har valgt at udsætte min tur til USA. Dette betyder IKKE at jeg ikke skal derover, men blot at den del af den globale tur, lige er sat på standby, og nok først vil forekomme til foråret eller muligvis først i sensommeren 2012.

I mellemtiden, fra nu frem til nytår, vil jeg lægge nogle timer i HIK. Savner det at træne, så det passer jo helt fint. Hvad jeg præsis skal lave, finder Frimann/Larsen og jeg sikkert ud af. Efter nytår står der så SYDAMERIKA på programmet. Jeg vil, frem til nytår, udover HIK, bruge lidt tid på at planlægge den del af den globale rejse.

Ang min personlige tilstand, så kan de gode læger ikke helt finde ud af hvad der er galt. Et er dog sikkert, jeg er ikke færdig med de prøver jeg har været igennem den sidste tid. MR + Ultralyd Scanninger skal foretages igen om 3 mrd. Jeg har dog mærket fremgang de sidste 2 uger så jeg håber at denne fremgang fortsætter og at det kun var en “warning”. Noget positivt har jeg dog fået ud af dette forløb. Rygningen er SLUT. Dejligt.

Man skal derfor nok ikke forvente den store aktivitet her på sitet da projektet er sat på standby, men bare rolig, DET ER LANGT FRA SLUT. Jeg har tænkt mig at fuldføre HELE den globale rejse, jeg SKAL hele vejen rundt om gloden, det kommer bare til at tage lidt længere tid end jeg havde ventet desværre. Man kan jo ikke kalde det “Global Football Training” hvis man kun besøger europa og afrika. Jeg mangler jo stadig lidt… Nordamerika, Sydamerika, Australien, Asien og Mellemøsten.

Så I må have lidt tålmodighed. Jeg vender retur når der sker noget, når jeg har fået lidt mere styr på den næste del af rejsen. Kontakt mig endelig hvis der er spørgsmål om projektet eller andet. Adressen findes på sitet.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page