top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Asia, here I come !!!!


Så starter endnu et kapitel i denne globale rejse. Og dette skulle gerne være det sidste. Tirsdag går turen til Qatar. 1 uge i Qatar og så videre til Dubai i en uges tid, og så står den ellers på Indien i 3-4 uger.

Om turen derfra går til Kina afhænger af om jeg i Indien, kan få mit Visum på plads til netop Kina. Sker dette, hvilket jeg håber, står den på 1 uge i Hong Kong, 1 uge i Shanghai og en uge i Beijin. Eller noget i den stil. Turen kan så gå sydpå til Indonesien/Thailand/Filippinerne og videre derfra til Australien/New Zealand, ELLER turen kan gå yderligere østpå til Japan og Syd Korea. Om det bliver den ene eller den anden retning, ruten går, ja det må tiden vise. Et er dog sikkert. Jeg skal besøge disse lande inden jeg kan sige at turen er fulført. Jeg har tillige en aftale i USA midt i Januar, så det bliver lidt af en udfordring at planlægge det hele uden at bruge alt for meget tid og penge. Jeg skal nok holde Jer opdateret på ruten udervejs. Turen udvikler sig jo hele tiden, og jeg kunne ende op med at komme hjem til jul, men igen, det må tiden vise. Hvis jeg IKKE kommer hjem over julen, ja så ses vi i det nye år. Hold Jer varme her i DK, og husk at følge med her på bloggen. Jeg skal nok prøve at skrive en gang om ugen, eller når jeg har noget fornuftigt at skrive om.

Comments


bottom of page