top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Diego, Diego, Diego Maradona.

Ved ikke helt hvordan jeg skal starte denne gang. Nej har ikke mødt “GUD” men jeg havde en fantastisk oplevelse.
Er det Lille Hema´s trøje eller ????

Han scorede  hele 116 mål i 166 kampe i løbet af de fem sæsoner, han spillede for Argentinos Juniors. Han er dermed topscorer i den argentinske liga. Som en hyldest til Maradona har Argentinos Juniors ændret navnet på deres stadion som nu bærer. Jeg fik lov til at se omklædning, sidde på trænerbænken, betræde selve banen, sidde i lokalet hvor der er holdt alskillige pressemøder. Diego var ALLE vegne. Af andre store spillere kan tillige nævnes Redondo, diegos lillebror og hans fætter. Jeg havde den vildste oplevelse her, jeg var høj af bare at være her. Og den gode mand der viste os rundt fortalte meget livligt omkring det hele. Hvilke historier. Jeg fik købt en af deres nuværende træningstrøjer, og så spurte den gode mand. Senior Kenn, do you want something very special.. Jeg havde jo set rigtigt meget specielt her, så jeg tænkte… Mmm. Yes please sagde jeg venligt. Så gik han om bag en pult og rev en rød trøje frem. Den havde jeg set på et af de mange fotos af Diego. Det var godt nok en kopi, men det var den trøje Diego debuterede i, i den Argentinske 1. Div. Jeg fik næsten tårer i øjnene.. Den vil jeg bære med stolthed sagde jeg til den gode mand. Efter lidt mere end et par timer stod vi atter udenfor stadion. Jeg vendte mig og kiggede på dette stadion med plads til ca 6 – 8.000 Wauw, tænk at et sted så simpelt, kan give mig så meget tænkte jeg, og så skreg jeg ellers Diego,Diego,Diego Maradonaaaaa! Andres gemte sig bag et træ og kiggede på min.. LOCO !!! sagde han bare… lol – Se alle fotos her. Hvilken fantastisk dag. Først på besøg hos Andres og hans fars “lille fabrik”, så lidt træning, og afslutning “hos GUDEN” over alle. Verdensklasse. Jeg var høj i flere timer efter det besøg. Fantastisk oplevelse.

Club Atlético Argentinos de Vélez Sarsfield


Nu var det tid til at komme videre, mod brasilien og SaoPaulo Jeg skulle flyve kl 18 fra den lokale lufthavn i BA. Andres syntes han ville følge mig godt på vej så vi tog en taxi fra Palermo Soho. Lufthavnen var lige om hjørnet… NOT. De havde lukket for 2 af de 3 mulige tilkørsler hvilket gjorde at vi måtte køre rundt i næsten en time inden vi NÆSTEN var fremme. Der var sket en ulykke længere fremme, hvilket gjorde at Andres og jeg måtte gå den sidste km. Skod. Ligenu sidder jeg i flyet fra Montevideo til Sao Paulo. Det var kun en forsinkelse på 1 1/2 time.. Oven i det måtte jeg betale hele 102 dollars for at få min baggage med.. Herfra skal jeg lige sige at I aldrig skal, hvis I kan undgå det, rejse med Pluna som er et flyselskab fra uruguay. Deres fly er super lækre, men deres service stinker… De har ikke styr på noget som helst og jeg er fakrisk overrasket over at være nået så langt her.. Ha ha. Om kort tid er jeg i Sao Paulo i Brazil.

Nu er jeg ankommet til Sao Paulo, og endnu engang kom jeg ud for lidt på turen hertil.

Jeg viste jo at jeg ville ankomme meget sent, ca kl 01:00 lokaltid, og havde derfor booket et billigt hotel i udkanten af Sao Paulo (herfra SP). Jeg ankom med Taxi til hotellet, som viste sig ikke at være helt som ventet. Det var et Motel, hvilket på disse kanter betyder “lette damer”.. ha ha. Jeg fik dog et fint rum, og faldt hurtigt omkuld efter rejsen. Næste formiddag tog jeg atter en Taxi til det hotel jeg har booket de næste dage fremtil Tirsdag. Da taxien kom sad der en tudse gammel mand bag rattet. Jeg tænkte ikke rigtig over dette før han satte bilen i gear. Hold da kæ.. Denne gamle mand kunne SLET ikke køre bil. Hvorfor, og hvordan kan han have kørekort. På vejen gennem SP som jo er KÆMPE stor (Verdens 3. største by), formåede han at køre ind i hele 2 andre biler.. Jeg kom dog intet til, men tjek fotoet her og Videoen her så forstår I nok min bekymring undervejs. Jeg kom frem til hotellet efter 2 sammenstød, og har nu været her de sidste dage. Jeg har været turist som jeg plejer, se fotos her, og jeg har tilbragt tid i selskab med Denis og hans kæreste som begge snakker perfekt engelsk. Camila, Denis kæreste har boet i US under hele hendes uddannelse, og Denis, som jeg mødte under mit besøg i Ajax Amsterdam, er en super fyr. Han arbejder stenhårdt på at få mig ind i både Santos FC og Sao Paulo FC. Udover dette, er der en mulighed for at jeg får adgang til selveste det Brasilianske landsholds træning i Futsal. Noget jeg ser frem til med spænding.

Nu vil jeg, med hjælp fra ViaPlay, se SuperBowl på TV3+.

Fra SP.. Kenn

bottom of page