top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Home Sweet Home !!!

Så må jeg vist hellere komme med en update. Som overskriften indikere, er jeg hjemme i DK, og har været dette siden d 6 Nov. Jeg skal være helt ærlig og sige at jeg gik kold.. Havde brug for at komme retur en stund, for at lade op til den sidste del af turen. Tilbage står jo fortsat en del lande der skal besøges. Helt præsis disse. Mexico, New Zealand, Australien, Syd Korea, Japan, Kina og Indien, hvis de da lukker mig ind i Indien denne gang. (Har sendt mit nye pas til dem for Visum) Jeg har allerede planlagt en del af rejsen, og det står fast at jeg den 14 Jan, tager til New York. En overnatning der, og så videre til Indianapolis, hvor jeg skal til en stor fodbold konference,


NewLogo-Horizontal

NSCAA, som er National Soccer Coaches Association of America. Det er en af verdens største messer med Fodbold som tema. Messen er fra den 16 Jan – 20 Jan. Den 21 Jan flyver jeg så til Phoenix i Arizona, hvor jeg skal besøge 2-3 universiteter, og forbi Liga landsholdets træningslejr. Skal tillige se landsholdets 2 kampe mod Canada og Mexico. Mon ikke jeg osse lige kan få en hurtig snak med Hr Olsen mens jeg er der. Den 31 Jan flyver jeg så til LA, hvor jeg skal bruge lidt tid i selskab med min amerikanske familie, og med min kære bror Jack som er i LA på noget uddannelse. Regner med at Jack og jeg skal have en fantastisk Super Bowl Sunday, med alt hvad det indebærer. Den 5 Feb, tager jeg så sydpå til Mexico, hvor jeg bl.a har kontakt til deres landstræner på kvindesiden, og en del andre indenfor fodboldens verden i Mexico. Glæder mig vildt til denne del af turen. Mexico må siges at have fat i den lange ende mht udvikling. De vandt U17 VM i 2011, og deres U20 blev en flot nr 3 ved det sidste VM, så de har virkelig gang i noget rigtigt. Hvad det er, og hvad de har gjort for at ændre på dette de sidste år, er noget jeg bare må have indsigt i. OG, mon ikke det skulle være muligt at spise lidt godt, OG teste en enkelt tequila eller 2. Det bliver vel til et par uger eller 3 i Mexico, inden turen går til New Zealand. 2 uger i New Zealand, og så til Australien i 3-4 uger. Hvad der sker derefter, har jeg PT ikke styr over, men skal jo besøge de sidste lande. Om det bliver Japan/Syd Korea, Kina Indien, eller om rækkefølgen bliver anderledes det må tiden vise.

Jeg ønsker alle Jer der følger med her, en glædelig jul, og et godt 2013. Jeg ved at mit 2013 år bliver helt fantastisk, og helt sikkert et år der vil ændre fremtiden for mig på det personlige og sportslige plan. Jeg ved endnu ikke hvor jeg ender, men et er sikkert… det bliver IKKE i DK. Måske i en periode, men der er så mange muligheder ude i den store verden. Som en klog mand engang skrev til mig. (Thanks Chuck)!!

In life, you will always miss 100% of those shots you never take. And while the shot is not guaranteed to go into the goal, if you don’t take that shot, you will never know. Better do a shot going wide right, a shot going wide left or a shot going too high, than have someone else take the shot for you. !!!

Klogt og meget rammende. I mere end en forstand !!!! Noget jeg vil bruge fremover.

God Jul OG Godt Nytår !!!

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page