top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Status – Valencia – 5500 km so far !!!


Valencia er en super fed by. En storby, ved havet. Kun Barcelona stikker den hvad det angår (Athen som Lene og Jeg besøgte tidligere er slet ikke i samme “lag” om disse to byer.) Der er lidt fotos fra min dag her !!!

Nedenfor kan man se at jeg da har været lidt rundt i Europa. Det er blevet til DK-Tyskland-Belgien-Holland-Frankrig og nu Spanien. Bilen, og dermed mig, har tilbagelagt ca 5500 km, og dette har taget ialt ca 72 timer bag rattet. Det er jo ikke en kort rute denne europa del. Men Men Men, den er jo sleeeet ikke færdig. Efter disse dage i Valencia og omegn, hvor den står på nogle live kampe, træninger osv hos VillarReal og Valencia, så SER DET UD TIL at jeg…. kommer ind i Barcelona, hos deres akademi fra den 7-11 dec.. Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiii… dvs, den er ikke 100% klar, men noget der ligner 95%. Se det er VERDENSKLASSE !!! Mon ikke jeg liiiige napper en champions league kamp mod FC Rubin Kazan den 7 dec, og en LA Liga kamp mod “vennerne fra Real Sociedad” den 12 dec. og en rundvisning på “STEDET”, mens jeg er der… Joooo mon ikke. lol !!!

Håber jo stadig på at den gode mand Mr. M Laudrup, invitere indenfor på Mallorca, så jeg kan slutte min europa tur der. Ellers, så må jeg køre hjem efter Barcelona – Real Sociedad kampen. Mod Nord, DET KOLDE nord… “på sommersutter”… se det skal nok blive hyggeligt.. Nooot


bottom of page