top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

2. del af AFRIKA !!!

Lige ankommet til GHANA .

Så sker der lidt hos global football training.  Dem der har fulgt med her på bloggen ved at jeg for ca en mdr siden valgte at ‘klippe’ Afrika over og tage hjem i en periode. Denne lille afstikker til dk er nu ovre og jeg er tilbage i Afrika. Denne gang er jeg startet i Accra i Ghana. Jeg skal udover Ghana tillige besøge Nigeria, Cameroun, Senegal, Mali og muligvis Elfenbenskysten. Det sidste hvis der kommer lidt mere styr på det i landet hvilket jeg håber. Som det ser ud nu skulle jeg gerne være hjemme på min fødselsdag den 14 juni. Jeg kan dog forlænge til den 20 hvis programmet bliver for presset.

Her i Ghana skal jeg rundt i landet. Jeg skal besøge  området omkring Accra, Kumasi og Sunyani. Her håber jeg på at komme ind hos ‘Superliga klubberne’ og se noget græsrods bold. Jeg har som tidligere, sendt en del mails til disse klubber uden dog at få svar. Men som de siger. TIA. This is africa. Jeg skal nok komme igennem. Jeg har erfaret at man blot skal ind ET sted så åbner det hele sig via “En kender En”. Første stop vil være Ghanas svar på dbu. De har hovedsæde i Accra og jeg regner med at banke på døren imorgen tirsdag.

Jeg bor på Afia Beach hotel. Ikke LUX, men lækkert sted med egen hytte på stranden. Der er intet som bølge lyd i baggrunden når man lægger sig på puden. Lol.

Turen herned gik rimelig smertefrit. Fly fra CPH kl 09:00 til Brussels og et kort stop på 1.5 time og så fly til Togos hovedstad, hvor vi tillige havde et 1 times stop, og så ellers 30 mins flyvetur til Accra. En tur på ialt 16 timer. I lufthavnen havde jeg arrangeret at hotellet hentede mig hvilket virkede super.

Jeg vender retur når jeg igen har lidt at komme med af spændende oplevelser.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

टिप्पणियां


bottom of page