top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Afgang igen !!! – Den HELT store tur begynder 3 Jan..

Ja så sker der lidt igen.

Efter at have været i DK i længere tid, er det igen tid til at få nogle oplevelser i og omkring fodbolden. Grundet sygdom, måtte jeg udskyde min planlagte tur, men nu er jeg ved at være tilbage 100%. Derfor har jeg igen mod på nye oplevelser og udfordringer indenfor fodboldens verden.

Jeg har derfor den sidste tid forberedt mig på en længere tur. Min rejse denne gang, skulle gerne dække Amerika. Syd, mellem og nord amerika, og derfor blive denne tur, en at de extra lange. Jeg forventer at være hjemmefra i ca 7 mdr.

Jeg har allerede købt fly billetten til udgangspunktet som er Buenos Aires – Argentina. Rejsen og dermed opholdet kan ændres sig undervejs, men “planen” er følgende.

4 Jan. 2012 — Start i Buenos Aires (Byen er beliggende ved Río de la Platas sydlige strand, og er med sine 2,8 millioner indbyggere (med forstæder 11,4 millioner) Argentinas største.)  hvor jeg vil være i ca 2 uger. Jeg har et par kontakter på plads allerede, bl.a det “Argentinske Fodbold Forbund”.  Herefter går turen nordpå… hvor jeg skal undersøge hvorfor et lille land som Uruguay gør det så godt indenfor udviklingen af  fodboldspillere. Landet har et indbyggertal på bare 3,4 millioner. De har den sidste tid gjort det fantastisk når man ser på det med fodbold briller. Nr 4 ved VM i syd afrika, og deres ungdomshold gør det om noget, endnu bedre. “Hvad er det de gør anderledes !!!..” Hvordan kan et lille land med 3,4 mill gøre det så godt internationalt. ??? Det må jeg bare have svar på. !!!

Efter ca 2 uger i Uruguay, går tuen yderligere nordpå til Brasilien, hvor byerne Sao Paulo, Rio De Janerio, Brasilla og Fortaleza, blot er nogle af de stop jeg skal lave. I denne periode skal jeg udover fodbolden, tillige tjekke Carnivallet i Rio ud sammen med Morten Stiv som kommer forbi, og så skulle naturen i omkring Brasilla være helt speciel.

Efter ca 6 uger i Brasilien står der “mini ferie i Caribien” på programmet. 1 uger der, og så er det yderligere nordpå til USA. Her er mit første stop Miami, en hurtig smut tur til Texas for at se lidt bold og så retur til Miami.

Og så starter en køretur fra syd til nord ved den amerikanske østkyst. Planen er at jeg lejer en bil, og køre fra Miami til New York. En tur der er planlagt til at tage omkring 2 mdr. På denne tur er det meningen at jeg skal besøge div high schools/colleges hvor jeg ikke kun skal kigge på fodbold træning, men osse se på træning af de typiske amerikanske sportsgrene som american football, basketball, baseball og tennis. Jeg håber klart med at jeg kan lære et par tricks fra disse sportgrene der kan bruges i træningsmodellen. Jeg har tillige planer om at besøge en del akademier og klubber.

Midt i Maj har jeg en aftale med min kære bror Jack om at vi skal mødes i Peru, således at vi kan få en ordenlig en på opleveren. Peru skulle efter sigende være noget helt specielt. 2-3 uger i selskab med brormand Jack, og selvfølgelig fodbolden, tager jeg “nok” nordpå igen. Igen er det som alt andet på denne lille tur, ikke stramt planlagt, og helt åbent for ændringer. Jeg ville meget gerne forbi Columbia og helt sikkert til Mexico, før turen igen går til USA.

Her skal jeg først forbi min gamle ven Jonathan som jeg har haft kontakt til siden vi var i New Jersey i 89` med “storklubben” Lille Hema. Jeg skal se lidt bold på nogle Camps i og omkring LA og så omkring 1. Juli har jeg en aftale med min kære Far om at den gamle kommer til USA – LA. Her lejer vi en Auto camper, og så står den ellers på oplevelser og Far & Søn tid.

En tur i camper fra LA – San Fransico – Grand Canyon – Las Vegas og retur til LA. Igen står den jo osse på fodbold hvis jeg skulle møde noget sådan på min vej.

Omkring 1. Aug skulle jeg gerne være retur i DK, meeeen.. DET KAN JO ÆNDRE sig undervejs.

Skulle der være nogen derude der ligger inde med kontakter til High Schools/Colleges, klubber eller blot kontakter der bor på ruten, hører jeg meget gerne fra Jer.

Herfra skal jeg blot sige at der vil være opdateringer løbende, og så ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul, og et godt nytår. Mit 2012 vil helt sikkert IKKE være som nogle tidligere år i mit liv. Og jeg glææææder mig kan jeg kun sige.

Merry Jul herfra – Kenn


Recent Posts

See All

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

bottom of page