top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Anfield Road og “Liverpool Tour”

Ved 11 tiden gik touren ud på lidt sightseeing i Liverpool.

Jeg havde sat mig for at se lidt af shopping område tæt på hvor jeg bor, samt at besøge og tage en tour på selveste Anfield Road, Liverpool FC hjemmebane. Den tilbagelagte route ses på dette foto. Noget foregik på gå ben, andet i Taxi.

Selve “Anfield Touren” var en oplevelse. Var rundt på det gamle stadion, i omklædningen, i VIP lounge, på tilskuerpladserne, og på “THE KOP”. For dem der er helt vilde med LFC, havde det sikkert været vildt stort, men men men, for mig var det blot endnu et stadion..sorry to say !!! Omklædning var, ja.. primitiv og VIP var bestemt ikke imponerende. Men det var da en oplevelse. Nu kan man sige man har været der, inden de snart bygger et nyt og mere “up to date” stadion.

Var en tur gennem deres museum hvor der står en masse af deres MANGE pokaler, hele 5 styk af “pokalen med de store øre”. Liverpool er jo den sidste klub der af UEFA, får lov til at beholde pokalen efter at have vundet “mesterholdenes turnering” hele 5 gange, sidst i 2005. De har ændret lidt på reglerne hos UEFA, sådan at det ikke længere er muligt.. Kom igen MAN U..

En tur rundt på stadion, med egen guide, nettopris : 14 £ = ca 120 Dkr. Efter tur gennem deres shop, og endnu 66 £ på trøjekøb, gik turen igen mod centrum.

På min vej retur, kom jeg forbi et lille fodboldanlæg til “offentlig brug” Se fotos. Her var 10 baner med kunstgræs til 5-a-side bold. Super fed ide’. Anlægget har ligget der de sidste 20 år og bruges flittigt af bredde fodbolden. Med lys på alle baner, skulle der være mulighed for at spille lidt bold. Noget man i de danske kommuner kunne lære lidt af. At spille der var GRATIS, blot skulle man booke tid i aftenperioderne. Der var fine omklædningsrum og en lille shop ved minianlæget. Super smart.


Se hele turen i fotos her

Imorgen Onsdag, er der endelig et klubbesøg. Her starter min globale “rejse” for alvor. Selve besøget vil være på Liverpool FC akademi, hvor jeg har en aftale med Frank McParland, Academy Director. Læs lidt om hans hverdag her.

Torsdag står den på besøg hos Everton FC på deres akademi, så det begynder at ligne lidt.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page