top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

GFT hen over sommeren….


Hvad sker der den kommende tid hos Global Football Training. ? Efter nu at have afsluttet Europa, og senest Afrika, er der “blot” resten af turen tilbage. Resten er nærmere bestemt Nord Amerika, Sydamirika, Australien og Asien. Eller sagt på fodbold sprog. Concacaf, Conmebol, OFC og AFC som er de fodboldforbund som udover UEFA og CAF, ligger under FIFA. Sidst i August mrd tager jeg mod USA/Canada/Mexico. Jeg regner med at starte ud i New York, hvor jeg lejer en bil og så bevæger jeg mig ellers sydpå med en masse stop på vejen mod Miami som er første “mellemstation”. På vejen til Miami vil jeg planlægge besøg hos ca 10 skoler/klubber, og jeg vil her udover at have fokus på FODBOLD som vi kender det, tillige have fokus på andre sportsgrene. Heriblandt Am. fodbold, Ishockey, Basketball og Tennis blot for at nævne nogle få. Igennem disse sportsgrene håber jeg tillige at få noget input til metoden. Til GFT metoden. Efter et stop i Miami og et par “ferie uger i caribien” starter jeg på turen fra Miami til Los Angeles, som vil være endestationen i USA. Osse denne del af turen vil foregå i bil, og osse her vil jeg besøge skoler og klubber på min vej. Den helt nøjagtige rute er endnu ikke på plads, men jeg arbejder på dette i øjeblikket. Efter endt tur i USA, skal jeg muligvis en tur “op” til Vancouver i Canada, inden jeg tager retur til LA, for at tager yderligere sydpå til Mexico hvor jeg gerne skulle være et par uger. Men som alt andet på denne jordomrejse, så udvikler tingene, og dermed turen sig HELE tiden, hvilket man senest så på min del 2 i Afrika. Så lad os se hvad tiden bringer af udfordringer på min vej. Kører jeg mod højre, venstre eller ligeud, tager jeg hjem før tid, bliver jeg ude. Hvem ved. Det kan kun tiden vise. ET er dog sikkert. Jeg tager til USA sidst i August mrd, hvilket betyder jeg er hjemme de næste 2 1/2 mrd. Nu er der dømt sommerferie herfra. Vender retur når der er lidt mere “kød på ruten” som den tager sig ud fra New York til Miami.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Commentaires


bottom of page