top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

JMG Academy – Belgien – impressionnant !!!!!!


Hold da k…

Jeg var inviteret ud og se træning hos JMG academy (noget MEGET få får lov til), som ligger i en lille by ca 40 km fra Antwerpen. Og jeg skal være helt ærlig og sige at jeg ALDRIG nogen sinde har set noget lign. Det var intet mindre end FANTASTISK !!!!! Som man har kunne læse tidligere, så er det helt specielt hos JMG.

De spiller uden støvler ja faktisk i bare tæer. Jeg har aldrig set så tekniske og hurtige spillere nogensinde. Jeg stod i en hal med kunstgræs og kiggede på 2 grupper af 12 spillere, en med U11/U12, og en med U13/U14/U15 spillere. Jeg er stadig rystet over hvad jeg så. Tager man til en af de mange DBU samlinger (Og dette skal bestemt ikke opfattes negativt), som må betragtes som det højeste niveau i DK, så ser man ikke så tekniske spillere som var med hos deres U11/U12. Tror vi i DK skal oppe os noget for at følge med her. Det var som at være til træning med 12 x Messi… ALLE mand kunne noget med BEGGE ben.

I de små 2 timer jeg var der, så jeg MEGET få “dårlige afleveringer”, og det var på trods af at de arbejdede med begge ben i øvelserne. IMPONERENDE !!!

De er hos JMG, meget “hemmelige”, og agenter & scouts FÅR INGEN adgang til spillerne, og da de spiller meget få kampe (de spiller jo uden skinner og i bare tæer), er det meget begrænset hvad kendskab der er til de enkelte spillere. Besøg deres website HER. JMG har akademier 8 steder i verden, nemlig :

  1. Algeria — established in 2007

  2. Belgium — established in 2009

  3. Egypt — established in 2007

  4. Ghana — established in 2008

  5. Ivory Coast — established in 1994

  6. Madagascar — established in 2000

  7. Mali — established in 2006

  8. Thailand — established in 2005

  9. Vietnam — established in 2007

Læs mere omkring JMG her : wikipedia

Et par af de spillere der er kommet ud af det første JMG academi i Elfenbenskysten : Yaya Touré, Kolo Touré, Salomon Kalou og Emmanuel Eboué

Fik jeg sagt jeg glæder mig helt vildt til morgendagens træninger. Til at se de kommende “Messi’er”

bottom of page