top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

LA Liga kamp : Real Sociedad – Atletico Madrid : 2-4


Søndagen skulle gå med lidt sightseeing og så LA Liga kamp på stadion. Jeg bor på et hotel midt i byen, og efter at have været ude og se en masse af denne flotte gamle by, med massere af historie, så skulle jeg jo hjem på hotellet.

Min kære vært Mikel, tog med retur for at få en kop kaffe på hotellet. Da vi kommer ind siger han, der sidder nogle af spillerne fra Real Sociedad, som altid, før en hjemmekamp, mødte ind på hotellet for at slappe a osv. Vi satte os ned sammen med de 5 spillere, og fik en hyggelig snak. Desværre var der kun en af dem der rigtigt kunne snakke engelsk. Mikel, som jo har været i klubben i mange år, kender “gud og hver mand” her i byen, og selvfølgelig osse på holdet. Han sad og snakkede bold med de unge gutter, og ALLE lyttede intenst. Sjovt at se hvor stor respekt der er alle steder omkring denne ældre herre. Kl 20 blev jeg så hentet og vi kørte ud til stadion. 32.000 kan der være på dette fine stadion, der stod færdig 1993. Det virker meget større end 32.000, hvilket det gør pga den atletikbane der er rundt om banen. Der har da osse ved flere lejligheder været planer om at nedlægge atletikbanen, men dette er aldrig blevet gjort. Jeg fik Mikel’s sæsonkort, for han selv, som ved alle hjemmekampe, skulle være kommentator i radioen. Så ind på stadion, og finde min plads. Fantastisk plads havde den gode mand. MIDT for banen, øverste afsnit, 2 række. Perfekt. Man kan føle link nederst for at se fotos og video fra kampen som, desværre for Real Sociedad, endte med 2-4. Jeg fik keke som sidemand, og han var selv træner for et lokalt hold U15, og han og jeg fik en rigtig fodbold snak undervejs. Efter kampen skulle jeg møde Mikel i VIP afdelingen. Her var han som en fisk i vand. ALLE kendte ham. Fornøjelse at se. Jeg fik hilst på Vicepræsidenten for Real Sociedad, på selveste Præsidenten for klubben, og sidst men ikke mindst, på “El presidente” fra den spanske fodboldforbund, og hver gang fortalte Mikel dem min historie/om projektet, til dem der ikke lige snakkede engelsk. “El presidente” var jo naturligt nok stolt af sine verdensmestre fra Sydafrika 2010, hvilket han ikke lagde skjul på. Fantastisk herre denne Mikel Etxarri.

Jeg har haft en spændende dag, og mødt en masse af spændende mennesker.

Imorgen Mandag, står den på træning på det føromtalte anlæg, hvilket jeg ser frem til.

Fotos og video fra kampen kan ses her. Dårlig kvalitet, da jeg desværre kun havde min telefon.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page