top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Miami Beach… Ikke tosset…

Så kom jeg tilbage til civilitionen. 2 mdr i sydamerika var en god oplevelse, desværre fik jeg slet ikke nok fodboldmæssigt ud af det. Fik dog besøgt det land der står for den største fremgang de sidste mange år, nemlig Uruguay.

Jeg ankom til Miami efter en flyvetur fra Sao Paulo, med mellemlanding i Lima, Peru. Jeg havde booket et hotel i south beach, Miami de første 3 nætter. Ikke noget specielt, men det lå perfekt i starten af Ocean Drive, som jo er kendt over hele kloden som værende stedet… Og det var det helt bestemt osse. Jeg har aldrig set så mange fede biler samlet et sted, og så gjorde det det ikke dårligere at der er “spring break” som for alle de unge, betyder fest !. Jeg er stadig ikke kommet mig helt over karnevallet, så det blev ikke til meget fest for mit vedkommende, men der var godt gang i den må jeg sige. Jeg startede med at tage den klassiske tur rundt i området efter jeg var ankommet.. Totalt lækkert, og utroligt vedligeholdt. De fleste bygninger på miami beach er fredet, hvilket betyder at man ikke bare kan rive en bygning og bygge en anden, så måden det gøres på er at de river alt det indvendige ud, og lader ydervæggene stå, hvorefter de genopbygger.. Så området er virkeligt hyggeligt. Jeg endte efter endt gåtur, i BestBuy, det amerikanske svar på elgiganten. Hold da kæ.. Hvor er det latterligt billigt herovre. Jeg fik købt mig en ny telefon med 4G netværk, som jo er noget hurtigere end det vi i DK er vant til. Så nu har jeg da netværk på hele turen op ad østkysten. Lækkert? Efter shopamok tog jeg atter tilbage på hotellet, og dagen efter stod den så på den helt store sightseeing tur med hop ‘n stop bus. Jeg fik set hele Miami Beach og det meste af Miami fra toppen af bussen. Vejret er ikke helt så godt som Rio de Janerio, men dog 20+. På turen fik jeg snakket lidt med en af guiderne, og han fortalte at der dagen efter var Miami Heat game.. Miami Heat er det lokale basketball hold fra NBA. Jeg tog hjem og fandt billet på nettet, og dagen efter tog jeg så til min første NBA kamp. Niiice. Arenaen hvori der spilles hedder american airlines areana og har plads til knap 20.000 og den var næsten fuld. Miami Heat er favorit til at vinde dette års NBA, efter de sidste år tabte finalen til Dallas. Der var godt knald på i arenaen, og Miami Heat vandt da osse kampen overlegende over New Jersey. Jeg fik købt den klassiske cap, og en fed t-shirt. Herfra kan jeg kun sige… The Heat is on… The Heat is on, som det ofte lød fra højtalerne i arenaen.. Nu har jeg så booket et hotel nær lufthavnen, for… Imorgen torsdag, henter jeg den bil jeg skal køre til New York i… Og hvilken en. Har bestilt en… Ford Mustang Cabriolet.. Blive for fedt. Det har altid for mig været bilen, så den måtte jeg altså have… Til den nette sum af.. Hold nu fast. 267 Dkr om dagen. Det kunne jeg altså ikke stå for. Jeg har jo et budget på omkring 1000 Dkr pr dag, og jeg ved at jeg kommer til at bo billigt på div hoteller/moteller, så det burde passe fint. De 1000 Dkr skal gerne dække alle udgifter.. Mad, hotel, bil, div indkøb, og flybilletter. Altså ca 30.000 pr mdr. Nok om penge. Idag efter ankomst, gik jeg en tur ud, og lige ved siden af hotellet, ja faktisk med egen indgang fra hotellet, lå der en rigtig sportsbar. Perfekt, så kunne jeg jo se Barca spille. Jeg kom til at sidde næsten alene på baren, og dem der var tilstede foruden mig, fattede minus omkring fodbold, så jeg forklarede flittigt. Meget sjovt faktisk. Det var alt for nu.. Imorgen skal far her hente sin øse..Tjek den ud her…For lækkert.

Comentarios


bottom of page