top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Turen DK-> Belgien


Mandag ved middagstid, satte jeg mig endelig i bilen for at starte på Europa delen af turen.Rent faktisk sad jeg der osse søndag aften men lige før afgang, ringede den belgiske agent som jeg havde aftale med mandag, og han udskød mødet til tirsdag formiddag. Nå vel afsted lå der 850 km foran mig. Glædet mig lidt til at komme ned hvor jeg kunne fyre lidt op for “sciroccoen”.

Men men men. Hele Tyskland var et stort vejarbejde. Havde ellers planlagt ruten hjemmefra via div hjemmesider for at minimere hvor meget vejarbejde jeg skulle igennem. Men de var ikk opdateret kunne jeg efterfølgende konstatere. Jeg kørte fra et vejarbejde til det næste.

Endelig efter små 500 km, fik bilen lidt fart. Da den rundede 232 km/t kunne den ikke mere. “skodøse”. LOL !!!

Ankommer til hotellet kl 23:45 efter 11 timer på farten. Jeg havde hjemmefra fundet et hotel tæt på Standard Liege’s træningsanlæg i udkanten af Liege by. Her skal jeg have base de næste dage.

Tirsdag står den på møde med den belgiske fodbold agent Gunter Jakob. Han skulle kunne åbne lidt døre her i Belgien.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page