top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Turen gennem Europa – Kort over samme

Så kom den første del af planlægningen på plads, nemlig hvordan ruten gerne skulle komme til at se ud.

Intet er dog fast, som det er med meget andet på denne tur, så kan det nå at ændre sig mange gange. Men jeg har dog en plan om at ruten kommer til at “ligne lidt”.

Jeg har lavet en liste over klubber jeg gerne vil besøge, men igen, man kan jo ikke vide om de rent faktisk vil have besøg af Global Football Training, hvis ikke, ja så er det videre til næste by. Meget skulle dog gerne være på plads inden jeg kommer til den enkelte by. Dette gennem kontakt til de enkelte klubber.

Ruten kan ses her – EUROPA. — OBS !!, da ruten er lang, fylder den 2 sider, så man skal lige “scrolle” ned i venstre side på Google Map for at se den sidste del (Spanien/Portugal/Italien). Hvis ruten holder, bliver det til omkring 8000 Km på de europæiske veje i “scirocco’en”.

Som det ses ender jeg i Milano, og herfra går turen enten hjem, eller til Egypten. Hvilken af disse det bliver, kommer helt an på hvornår jeg når dertil. Er det før 1. dec, tager jeg til Egypten inden jeg holder juleferie hjemme hos min kære familie, er det efter 1.dec, ja så tager jeg bilen retur til DK, for igen, at holde jul hjemme, og så starter jeg efter nytår med Egypten. Uanset hvilket det bliver, så står den på afrika efter nytår. Spørgsmålet er blot om jeg skal starte i Egypten, eller i Senegal efter nytår.

Jeg skal nok prøve at holde alle opdateret om hvor jeg er, og har været gennem GPS log.

Recent Posts

See All

Home Sweet Home kort update !!!

Lige en hurtig update og jeg skal nok få skrevet om de sidste dage her på Jamaica, inden jeg tager retur. Og ja, jeg tager retur til DK i 3 uger. Er godt træt af livet på landevejen og er derfor på v

Comments


bottom of page