top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

AFC Ajax – i pokalen mod BV Veendam


Kampen var tæt i første halvleg, og stod 0-0 ved pausen. Det var tilskuerne bestemt ikke tilfredse med. 2. halvleg var dog bedre. Indskiftning i pausen, ind med Mido, som laver den første kasse, herefter Suárez og endelig vores “Danske ven” Christian Eriksen lavede den sidste til resultatet 3-0 Ajax.

Christian E spillede iøvrigt en flot kamp med god placering på den centrale del af banen, hvor han hele tiden gjorde sig spilbar. Han lå der centralt og fordelte boldene rigtigt flot, og hans kasse var super flot. Desværre var det eneste gang i kampen hvor han rent faktisk tager det dybe løb, efter Mido er trukket ned i banen. Men en flot kamp af unge Eriksen.

Til bilen, og her kommer det sjove, jeg GIK lige ned til min bil, af trappen fra tilskuerpladserne. Super fedt. Ude fra stadionområdet på… 5 min. Verdensklasse.

Billedet er iøvrigt fra rundvisningen igår Onsdag.

Recent Posts

See All

Så kom jeg tilbage til civilitionen. 2 mdr i sydamerika var en god oplevelse, desværre fik jeg slet ikke nok fodboldmæssigt ud af det. Fik dog besøgt det land der står for den største fremgang de sid

bottom of page