top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

AJAX Amsterdam og deres Arena.

Som kom turen til Amsterdam. Ankom sent til hotellet udenfor byen. dvs det var om noget svært at finde noget hotel, da jeg, ikke som jeg plejer, havde booket på nettet dagen før. Så med hjælp hjemmefra, fandt jeg omsider et hotel.

Bare for at give et lille billede af min køretur igår rundt efter hotel i og omkring Amsterdam, kan man her se hvor jeg var…


Nå efter en god nat i et MEGET koldt hotelværelse, havde jeg Onsdag planer om at besøge, og få en rundvisning på Amsterdam Arena. Imponerende ser det ud udefra, og det starter da osse rigtig fint. Faktisk rigtigt fedt. Man køre faktisk ind under Arenaen, og…der er faktisk Parkeringspladser UNDER stadion. Dvs stadion ligger på 2. etage.. Det er da noget man ikke ser ofte, men super smart. Motorvejen køre faktisk under, og når man skal ud fra stadion igen, ja så kommer man lige direkte på motorvejen. Super smart. Selve Amsterdam Arena har plads til 52,960 under fodboldkampe, og 68.000 ved koncerter som det ofte bliver brugt til. Super fedt stadion må jeg sige. Bygget i 1996, og det stod snore lige stadig. Selve arenaen kan lukkes helt med taget. det tager ca 20 min at lukke det.

Efter rundturen som tog en lille time og kostede 12 Euro, skulle jeg over på Ajax’s akademi som ligger lige ved siden af arenaen. mere om akademiet imorgen når jeg har fået større indsigt og haft møde med deres akademi chef. Har iøvrigt planer om at skal ind og se Ajax imorgen aften, de spiller pokal.Recent Posts

See All

Miami Beach… Ikke tosset…

Så kom jeg tilbage til civilitionen. 2 mdr i sydamerika var en god oplevelse, desværre fik jeg slet ikke nok fodboldmæssigt ud af det. Fik dog besøgt det land der står for den største fremgang de sid

Comments


bottom of page