top of page
  • Writer's pictureKenn Schmidt Nielsen

Turist i London


Ja så skulle det være.. Jeg skulle rundt og se lidt af byen. Den nemmeste måde at gøre dette på, er at tage en af “de røde busser”. I mit tilfælde var den så ikke helt rød, men hva fa…. Jeg valgte en “Big Bus Tours” rundvisning. 26 £ for en billet der kan bruges i 24 timer.

BBT har 3 ruter rundt i byen, jeg valgte den mellemste af slagsen, nemlig den røde, hvilke var sat til at vare ca 2.5 time. Super tur, og ganske underholdende da der på den røde tur, var en guide med. Han stod så der og snakkede, fortalte alt muligt omkring hvad man så, men tillige kom der sjove indslag indimellem. Jeg havde fornøjelsen af 2 forskellige. En gammel nisse som var utrolig underholdende, og så en ung gut der kun snakkede om halshugning !!!! Underholdende må jeg sige. Den unge gut kunne om noget historier fra tiden omkring 1800.. Grunden til jeg havde 2 forskellige, ja det ligger jo i ideen med disse busser.. De stopper undervejs flere steder på ruten, OG så hopper man bare a, ser hvad der skal ses, og hopper så på den næste bus der kommer.. Super smart. Jeg selv stod a ved BIG BEN, som man sikkert kan se på de mange fotos.

En tur gennem Hyde Park, og jeg var hjemme igen. Søndag står den så på tur igen, denne gang til Chelsea’s træningsanlæg som ligger et godt stykke udenfor byen i en lille flække kaldet Cobham. Ca 40 km fra London City. Her skal jeg se hvordan Bristol City’s  unge U9/10 gør sig mod overmagten. Skal jo til Bristol i næste uge, Tirsdag mere præcist.

Fotos fra turen kan ses her. FOTOS

Recent Posts

See All

Miami Beach… Ikke tosset…

Så kom jeg tilbage til civilitionen. 2 mdr i sydamerika var en god oplevelse, desværre fik jeg slet ikke nok fodboldmæssigt ud af det. Fik dog besøgt det land der står for den største fremgang de sid

Comments


bottom of page